За контакти:
0889 941 386
office@fence.bg
Производство на оградни системи
Perfect Fence®

Портал PERFECT FENCE®

image001

Конзолните портали стандартно се изработват от горещо поцинкован профил 50mm х 50mm. В долната част на портала има специален профил за укрепване на вратата, чрез който се извършва безконтактното придвижване на портала без релсов път. Конзолният портал може да бъде изработен и по индивидуални изисквания на клиента.
Носещите колони на порталите PERFECT FENCE POST® са изработени от горещо поцинкован профил 100 mm х 100 mm.
Конзолните портали са предпочитани от нашите клиенти поради добрият им естетичн вид. Притежават голяма здравина и отнемат значително по-малко място от крилатите портали. Конзолните портали са най- добрият вариант за обекти, намиращи се в райони с висока концентрация на снеговалежи през зимните месеци. При този тип портали не е необходимо допълнително почистване на снега под тях, което позволява безпроблемното им движение. Конзолният тип портал е предпочитан и за обекти с по-концентрирано движение на леки и тежкотоварни автомобили.
Конзолните портали PERFECT FENCE® се изработват в цвят по избор на клиента по RAL-каталог.
Препоръчително е конзолният портал PERFECT FENCE® да се комбинира с автоматично задвижване, което улеснява достъпа до Вашия обект, независимо от атмосферните условия.