За контакти:
0889 941 386
office@fence.bg
Производство на оградни системи
Perfect Fence®

Паркинг бариери Supra

Паркинг бариерата Supra е един от иновативните продукти на LIFE, които се характеризират със своето високо качество на материалите, функционалност при неблагоприятни климатични условия, възможност за програмиране на активностите спрямо индивидуалните нужди на клиентите и неподвластност на ръжда и деформация.

supra 3 supra 4 bariera

Бариерата има портална структура, която е направена от стомана и е поцинкована. Тя е обвита от пластмасова броня, която придава както плътност, така и увеличава здравината и устойчивостта на бариерата при натиск. Благодарение на бронята бариерата не се деформира и запазва своята първоначална форма и цялост.

Бариерата може да функционира както при много ниски, така и при много високи температури. Минималната стойност на температурата, при която тя работи активно е          -20 градуса, а максималната +70 градуса. Прави впечатление, че има 90 градуса температурна амплитуда, при която бариерата може да бъде експлоатирана.

Функциите, които е необходимо да бъдат изпълнявани от бариерата могат да бъдат програмирани спрямо индивидуалните потребности на ползвателите. Същевременно има две програми по подразбиране, които позволяват системата да се използва веднага след нейното инсталиране.

Съществува приложението „plug and play“, което съдейства за актуализиране на функциите, които трябва да се изпълняват от бариерата по всяко време. Съществуват както опциите за разширяване на действията, така и за намаляване. От изключителна важност са три основни фактора за определяне на конфигурирането на инсталацията. Това са: интелигентният инструмент, който е в състояние да удовлетвори необходимите искания; решение за инсталацията и дефиниране на потребностите на потребителите. Процесът на инсталиране на необходимите функции е бърз и лесен.

Закупете един качествен продукт, който ще можете да ползвате за дълъг период от време и почувствайте комфорта и удобството, което той създава.