За контакти:
0889 941 386
office@fence.bg
Производство на оградни системи
Perfect Fence®

Механизми за плъзгащи се портални врати – Acer

Иновативната концепция на Acer за реализиране на задвижване за плъзгащи се портали е показател за високотехнологичните продукти, предлагани от LIFE. Тази автоматика установява безопасност и дълготрайност при експлоатирането на плъзгащите се врати както в домашна, така и в работна среда.

acer

acer 4

Механизмът се отличава със стабилна структура. Автоматиката е снабдена със солидна външна кутия, която има защитна функция. Нейната повърхност е покрита със специални компоненти, които при евентуален удар биха я предпазили от нараняване и деформиране. Механизмът работи при 90 градуса температурна амплитуда – от -20 градуса до +70 градуса. Конструкцията е здрава и издръжлива. Химическият елемент, който е използван за нейната направа е алуминий. Това е метал, който е ковък, лек и с метален блясък. Благодарение на факта, че той е лят под налягане неговата плътност се е увеличила, което прави структурата още по-стабилна и здрава. За поддържане на добрия естетичен вид на автоматиката, тя е покрита със специален епоксиден прах, който подобрява нейния външен вид. Освен това за направата на зъбните механизми са използвани специални сплави, които допълнително помагат за повишаване на издръжливостта на цялостната структура. Конструкцията на механизма Acer е същевременно лека и плътна. Тя не се деформира нито в резултат на климатични изменения, нито в резултат на неблагоприятни климатични условия.

Механизмът се монтира бързо с помощта на дадената инструкция, която обстойно обяснява всяка стъпка на монтажа. Автоматиката може да бъде програмирана спрямо индивидуалните желания на потребителя. Това допълнително създава положителен облик на продукта и го прави още по-привлекателен. Като всяко предложение на LIFE и тук са спазени принципите за висококачественост, дълготрайност, както и индивидуален подход към клиентите.

Станете част от техническата интеграция, която предлага LIFE чрез този свой продукт. Създайте нов, по-модернистичен вид на екстериора в работната или домашната среда. Купете автоматиката Acer сега и станете част от последните тенденции в света на техниката.