За контакти:
0889 941 386
office@fence.bg
Производство на оградни системи
Perfect Fence®

Двигатели за гаражни врати Life – Probo

Механизмът за задвижване на гаражни врати е един от иновативните продукти на LIFE, които впечатляват клиентите с високото си качество и дълъг срок на годност. Автоматиката е изработена от алуминий, който се отличава със своята лекота, ковкост, метален блясък, неподвластност на корозия и е устойчив на механични влияния. За да бъде конструкцията на автоматиката максимално устойчива и здрава, алуминият е лят под налягане, което е довело до увеличаване на неговата плътност.

probo probo 60 probo 3 probo 2

Автоматиката има специален енкодер, който проследява дали в близост до зоната на действие на вратата има преминаващи хора или обекти. Той изпраща информацията до централния електронен блок, който предприема необходимите мерки за безопасност и преминаващите през зоната на действие на гаражната врата са защитени.

Механизмът се монтира лесно. Има инструкция, в която е обяснена всяка стъпка, която трябва да бъде изпълнена, за да има осъществен монтаж. Веднага след като процесът на монтиране е извършен, автоматиката е готова за експлоатация. Като друг приоритет на механизма за задвижване на гаражни врати Probo може да се отбележи и наличието на две програми по подразбиране, които спомагат за ускоряване на инсталацията: само едно докосване и системата е готова за употреба.

Автоматиката има работна температурна амплитуда 90 градуса, като минималната температура, при която тя може да функционира е -20 градуса, а максималната +70 градуса. Това създава благоприятни предпоставки за автоматиката. Тя е активна и извършва желаните действия на отваряне и затваряне и при неблагоприятни климатични условия. Същевременно тя не е податлива и на деформация. В случай на силен натиск, провокиран от външно механично движение, автоматиката запазва цялостта си и не променя формата си. Тя има дълъг срок на годност.

Доверете се на италианското качество и бъдете част от техническата интеграция, която LIFE ви предлага.